martes, 18 de enero de 2011

El musical "CHICAGO" arriba a ValènciaL’exitós musical “Chicago” viatjarà a València després de tretze anys en Brodway i molt de temps a la Gran Via madrilenya. Les entrades ja estan a la venda i farà temporada a la nostra ciutat al Teatre Principal des del 10 de març fins al 17 d’abril.CHICAGO
conta la història de Roxie Hart (Maria Blanco) i Velma Kelly (Marta Ribero). Dues dones ambicioses empresonades per crímens pasionals, que lluiten per guanyar el favor de Billy Flynn (Carlos Lozano), un famós advocat que utilitza la premsa sensacionalista per aconseguir la llibertat de les seues clientes.


La singularitat d’aquest muntatge, respecte d’altres, és que quasi no utilitza escenografía o vestuari, motiu pel qual tot el pes recau sobre els 30 actors i ballarins. A més, l’orquestra es situa a l’escenari.
Això i la sensualitat del blanc i negre són l’únic decorat.

A pesar de tot, les xifres econòmiques expliquen l’èxit de la producció, que ha costat 2’5 millons d’euros, ja n’ha recaptat més de 10 i l’han vista més de 300.000 persones.

Chicago narra una situació real als anys del jazz, en què la corrupció, l’adulteri, el suborn o l’assassinat actuen com a descàrrega moral en un to còmic a un ritme desenfrenat i sense treva: un judici manipulable, les misèries de l’ésser humà, el poder dels diners...

                                    

Laura Navarrete

No hay comentarios:

Publicar un comentario