miércoles, 25 de noviembre de 2009

Entrevista a les actrius de "3 Sombreros de Copa"

Dia 29, visitem el Teatre Thalia per a vore l'obra "3 Sombreros de Copa".

Entreviste Elena Seguí (Fanny), María Albiñana (Paula), Claudia Escobar (Sagra), Estela Martínez (Trudy) i Pilar Martínez (Madame Olga).


P: El primer que vull preguntar-vos és la vostra opinió de l'obra, què us sembla?
R: És una obra molt especial i bonica, que també podría fer-se a l'época actual , cosa que caracteritza les obres en general de Miguel Mihura. Personalment -diuen Pilar i Estela- ens agrada molt, ja que parla de les diferències socials que hi ha al món, motiu pel qual Paula i Dionisio no poden estar junts. És interessant vore com, a pesar d'aquestes diferències pot arribar l'amor, però en canvi, no pot culminar-se.


P: Esteu còmodes amb el vostre paper?
R: Sí, sempre solem estar a gust amb els papers que ens posen. "Encara que si fóra protagonista, i estiguera més a l'escenari, millor" - afegix Pilar-.


P: No us resulta pesat, per dir-ho d'eixa forma, repetir tantes vegades les mateixes frases, els mateixos textos...?
R: "Si no hi haguera públic, sí" (Elena)
"N'hi ha diferent energia cada vegada, l'adrenalina del públic és diferent cada vegada, i això fa que cada vegada siga única" (Pilar i Estela)
En general: No, normalment no. Estem a gust a escena i no ens importa tornar a dir les mateixes frases una i altra vegada, és el nostre treball, ens agrada.


P: Alguna vegada us heu quedat en blanc?
R: Doncs clar! (diuen totes). Però sempre hi ha algun company que t'ajuda i et dóna la mà en aquestos casos, intenta completar la teua frase, i així te'n nrecordes de seguida del que has de dir.


P: Quins papers us agradaria fer en un futur?
R: Ens dóna el mateix, vinga el que vinga, estarà bé.


P: Jo que sóc estudiant i n'estic interessada... Quines tècniques de memoritzaciò utilitzeu per a aprendre eixos textos tant llargs?
R: "No hi ha métode" (Elena).
"Normalment, ens recolzem en els moviments i en els gestos... Si, per exemple, estàs aprenent-te un text que implica tristesa, i implica gestos tristos, te'n recordes de seguida del text que toca" (Estela i Pilar)
"No es difícil fer-ho, inclòs els mateixos directors et diuen moltes vegades que no t'aprengues els textos, que solament d'ensajar-los, es memoritzen sols i amb molta facilitat".




Moltes gràcies per tot, us deixe ja, que l'obra comença.

1 comentario: